sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

wattbike SM-kisat 11.03.2012 liikuntamylly, Hki

Ankea viikko takana, kovasti töitä, ja poskiontelotulehduksesta toipuminen antibiootteja nieleskellen, mykoplasmaa häätäen. Rullilla ajelin hieman herkistäviä palauttavia treenejä joka päivä töitten jälkeen epätoivoisesti, toivioen,että jaloista tulisi jotain voimaa ulos, silti ne olivat kuin ylikeitetyt makaronit vielä tänä aamuna.
Tilannetta ei helpottanut kauhea päänsärkykään, joka aiheutui minun "kauneusunieni" tyynykasasta, ja Sami sai hieroa niskaa sormet verillä, jotta pikkasen saatiin kipua lievennettyä. Siis tyynykasan alimmaisenahan oli ergonominen Tempurin tyyny, ja sen päällä 3 tavallista pehmeää ja upottavaa tyynyä. Pitäähän tempoprinsessan sillai nukkua:)

Mutta kun kisapäivä koitti, päänsärky oli poissa, ja kisajännitys tuotti tulosta ja liikuntamyllyyn asteli voitontahtoinen tuutsoni:) Tuota tunnetta vahvisti vielä auton radiosta kuin tilauksesta tullut lempibiisini, joka sai viimeisetkin epätoivon hituset karisemaan.

Lämmittelyssä rullilla tiesin, että kyllä tässä ihan perussettiä pystytään ajamaan verraten kotona jauhettuihin koviin treeneihin., joilla olisin ajanut uuden maailmanennätyksen niillä ajoilla.
Mutta nyt oli vain todettava realiteetit ja päivän olo ja tyydyttävä suoritus riitti uusimaan suomenmestaruuden aika selkeellä erolla seuraavaan. Tosin kilpakumppanini oli rykäissyt juurikin Pirkan hiihdon edellisenä viikonloppuna ex-tempore, joten ei ihan herkimmillään ollut hänkään. Sitkee sissi...Valmennettavani sössi oman leiviskänsä ja yritti harakiriä, mutta se kostautui hänelle ja hän hyytyi jääden viidenneksi. Omasta kellarissa ajetusta ajastaan hän jäi peräti 30 sekuntia! ja silloin ajettiin ihan heittämällä se aika. Harmittaa hänen puolestaan.

Mitä tästä jäi käteen.. no perussetillä ajettiin 14 sekunnin päähän viime vuoden SM-kisatuloksesta, jossa oli 100 lasissa ja vähän enemmänkin, joten hyvillä mielin voin suunnata Espanjaan treenaamaan. jaloissa on pitkästä aikaa voimaa ja herkkyyttä niinkuin pitääkin. Toivottavasti antibiootit tehoavat ja mykoplasma jää kyydistä ja kauteen päästään starttaamaan terveenä pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

  1. Onnea melkoisen ylivoimaisesta mestaruudesta! :) Ja koita nyt pitää itsesi ihan oikeasti terveenä ja kunnossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. Kyllä terveenä pysyminen on kauden päätavoite ja muu tuleekin sitten siinä sivussa. On pikaksen tullut takkiin viime vuosina terveysongelmien takia, mutta nyt on harjoittelu sentään sen verran järkevämpää, ettei ainakaan se altista:)

      Poista