perjantai 2. maaliskuuta 2012

aurinko lämmittää

Tiet sulavat kovaa vauhtia ja pyöräilijän keho alkaa heräämään pitkästä talviunesta. Kisakausi lähestyy ja tahti kiihtyy. Säämiskähousut alkavat jo hikoamaan pelkästä ajatuksesta:)

Ensimmäinen varma merkki on Go Expo messut Helsingissä tulevana viikonloppuna. Siellä saa hypistellä pyöräilyvarusteita ja ihailla toinen toistaan hienompia pyöriä. Paikalla on myös eri seurojen edustajia, tiimien edustajia ja maahantuojia.

Itsekin olen messuilla lauantaina edustamassa Team Probike-Giantia Finmeblin osastolla. Olenkin opetellut uuden pyörämerkin mallistoa ja tutustunut niiden tekniikkaan ja ominaisuuksiin ja testeihin.
Paikalla on myös tiimin vetäjä Simo Saarinen, joka on myös Uudenmaan pyöräilijöiden puheenjohtaja sekä tietysti Giantin ja Finmeblin edustaja Juha Järvinen.

Tulkaa moikkaamaan:)

Seuraavana viikonloppuna on edessä wattbiken SM-kisat. Nimeni komeilee lähtölistalla mutta työelämän kiireiden takia, osallistumiseni sinne on vielä epävarmaa. Olisi mukava poltella vähän karstoja jaloista, mutta pitää tehdä töitäkin, että saisi maksettua laskut, joita äidin sairastumisen myötä on ilmaantunut kiitettävästi. Kovin odottelen jo Espanjaan lähtöä, jotta pääsisi loskan seasta ajelemaan kuivia teitä ja nauttimaan kauniista maisemista, sen minkä läähätykseltään ehtii sivuille katselemaan. Sillä tällä leirillä ei ole aikaa pysähtyä maisemia kuvaamaan. Valmentajan laatima ohjelma on sen verran haastava, että lepopäiväkin tulee tosiaan olemaan lepopäivä, jos meinaa kävellä itse lentokoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti