lauantai 3. marraskuuta 2012

Julistetaan kausi 2013 alkavaksi!

Em-kisojen  jälkeen koitti väsymys. Kuntotestissä sen huomasi ehkä kaikkein parhaiten. Ei ollut enää sitä jotain, jolla puristaa testitulos kattoon.

Oli aika levätä ja pudottaa tehoja. Pyöräilyssä se tarkoittaa, että lenkit pitenee ja vauhti tippuu. Joku kysyikin, että onko toi oikeesti teidän lepovaihe... Kyllä se on. Harjoitukset on fyysisesti helppoja, henkisesti ehkä aika kuluttavia joidenkin mielestä. Itse olen aina nauttinut pitkistä lenkeistä, erityisesti hiekkapoluilla ja luonnon keskellä. Sade ei ole haitannut sitä menoa.

Olin viikon Virossa hakemassa lisää motivaatiota. Meren rannalla oli mukava tehdä harjoituksia ja nauttia luonnon värimaailmasta syksyisessä Haapsalussa.

Kausi 2013 harjoituksineen siis on alkanut. Kausi tuo minulle taas muutoksia. Edustukseni siirtyy CCH:n alla toimivaan Nishiki Racing Women tiimiin. Minun piti jo vuonna 2012 edustaa tätä tiimiä, mutta halusin olla mukana perustamassa Vihtiin sen ensimmäistä pyöräilyseuraa. Se onkin harrastuspyöräilyn kannalta lähtenyt mukavasti pyörimään mutta kilpailutoiminta maantiepyöräilyssä ei niinkään. Varsinkin, kun 3 ajajaa lähti CCH:n riveihin.

tässä linkki uuden tiimini sivuille:

www.nishikiracing.fi

ja seurani sivut:

www.cch.fi

Kausi tuo tullessaan myös muutoksia yhteistyökumppaneihin. Tiimin sponsoreiden lisäksi, itselläni on kumppaneita, jotka tukevat pyöräilyuraani tahtoen minun saavuttavan tavoittaneeni samalla itse saaden mainostilaa, tarjota palveluitaan minulle, saaden olla mukana urheilumaailman ytimessä pienellä panostuksella. Olen heille kiitollinen ja toivon yhteistyömme jatkuvan ja menestyksen myötä heidänkin osuutensa nousevan esiin paremmin. Urheilu on siitä epäkiitollinen laji, ettei sponsori eikä urheilija voi koskaan etukäteen tietää, mitä kausi tuo tullessaan. Se voi olla jymypotti, mutta se voi kaatua jo ekaan kisaan, jossa tulee vamma, joka pilaa loppukauden. Se on se riski. Kaikessa yrittämisessä on riskinsä, niin myös sponsoroinnissa.

Ensi vuoden henkilökohtaisia yhteistyökumppaneitani ovat Riisula rakennus Oy Tuusulasta,  Hierontapalvelu Iiris Riihikalliosta sekä uutena 2Bxtreme crossfit-sali Tuusulan Sulan alueelta. Tämä kolmikko on tehokas paketti, jonka kanssa yhteistyö on jokaviikkoista ja uusia kujeita keksitään varmasti molemmin puolin. Itse olen valmis muuhunkin, kun mainosten liimaamiseen autoon tai ajovaatteisiin. Sen he tietävät, ja toivonkin, että voin antaa jotain heillekin. Ainakin hieronnassa olen välillä antanut haasteita, joita tavallinen tallaaja ei tarjoa. Mutta Iiris on niistä suoriutunut vankalla kokemuksellaan ja pistänyt Tuutsin hikoilemaan ja puremaan pyyhettä usein.

Tässä linkkejä heidän sivuilleen tutustumista varten:

www.riisula.fi

www.hierontapalveluiiris.fi

www.2bxtreme.fi


Kaluston suhteen huolto ja varaosapalvelut ovat toimineet ja heihin luotan ensi vuonnakin

www.lundberg.fi

www.probike.fiValmentajana jatkaa jo viime vuonna pyöräilymaailman saloihin uppotunut mieheni Sami Takala, joka puhkuu intoa ottaa akastaan kaiken irti. Ensimmäinen valmennusvuosi oli haastava, ja monet treenit päättyivät kinasteluun harjoituksen tarkoituksesta ja tarkoitussidonnaisuudesta.Usein jouduin toteamaan pässinpäänä sisimmässäni, että kyllä se perhana tietää, mitä puhuu. Mutta en voinut antaa periksi hänelle ihan vaan piruuttani. Valmennussuhteen jatkamisen edellytyksenä oli, että minä kuuntelisin ja tottelisin. Vaikeaa, mutta keksin ratkaisun. Sami sai tuekseen Oulusta Marko Törmäsen, joka osaa kävevästi perustella minulle, miksi jotain pitää tehdä. Joten kun tiukka paikka tulee, niin Samin ja Markon mielipidettä pässinkin on vaikea ohittaa... ehkä...

Kävinkin Oulussa Markon juttusilla, olin flunssassa mutta lentolippu oli maksettu, joten päätin mennä, vaikka tiesin joutuvani tositoimiin ja toteuttamaan treenin siellä. Treenin jälkeen oksensin. Paluumatkalla tunsin, kuinka lihakseni ihmettelivät, että mitäköhän toi akka meinaa ja piruuttaan kipeytyivät niin, ettei kävelykään ollut enää itsestäänselvyys.

Eilen ja tänään pystyin ergolla ajamaan hissukseen palautellen jalkoja uudesta jutusta. Mutta reissu toi esille kaiken olennaisen. Nyt tiedän mitä tarvitsen ja miten niitä ominaisuuksia voin kehittää. Ja se tässä iässä on se juttu.

Ensimmäinen kilpailuni on kotikisa Wattbike-maailmassa. 9.12.2012 Liikuntamyllyssä ajetaan Wattbike-cupin ensimmäinen osakilpailu kaudella 2013. 4km tuskaa tiedossa. Mutta toimii hyvänä harjoitusosana, sen jälkeen edessä salitreeni heti perään:)

Eli kipua ja tuskaisia hetkiä edessä... Show must go on!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti