lauantai 22. joulukuuta 2012

Rauhallista joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta 2013!!!

Vuosi 2012 alkaa olemaan lopuillaan ja edessä on joulurauhan julistus ja joulunpyhät. Itselleni tämä joulu on siitä erikoinen, sillä en ole töissä aattona enkä joulupäivänä. Tämä on ensimmäinen ns. vapaa joulu vuoden 2003 jälkeen. Jouluna olen perheeni kanssa kotona ja Samin äiti tulee aattoillaksi meille ja joulupäivänä siirrymme minun äitini luokse Vihtiin.
Olen siivonnut kotona, ostellut joululahjoja, jouluruokia ja etsinyt reseptejä joululeivonnaisiin. Eilen Sami kantoi joulukuusen kotiin. En ollut sitä todistamassa paikan päällä mutta se lämmitti mieltäni ja joulu vihdoinkin saavutti sydämeni.

Joulun valmistelujen ohessa olen harjoitellut. Joulunpyhien tuomat extravapaapäivät on pyhitetty tehokkaisiin määräharjoitteisiin. Tällä joulunalusviikolla joka päivä olen ahkeroinut ja hiihtolenkit ovat olleet 30km:n paikkeilla joka päivä. Mikäs noissa maisemissa on hiihdellä... aivan fantastista. Suoraan sanoen, torstaina illalla minut sai repiä ladulta pois. Olin hiihtänyt 32km kun eräs ruotsalaismies lähestyi ja kysyi, että aionko hiihtää koko yön? Samalla puhelimeeni oli tullut äidiltä ja Samilta viestejä että voisitko jo niinku soittaa? Päätin sitten kotiutua ja kotona huomasin nenästäni palaneen nahkat pois.

Perjantai sitten alkoikin noro-viruksen kourissa. Sami sairasti tuon taudin alkuviikosta ja nyt se oli minulla. Päätin mennä töihin, koska olisi ollut liian hankala selittää kaikille, mitä hommia olin sopinut. Puolen päivän jälkeen annoin periksi ja lähdin kotiin sairastamaan. Uni maistui.

Tänään ei ole tietoakaan norosta saati muustakaan taudista. Mieli tekisi kovin jo lähteä treenaamaan mutta valmentaja ei antanut lupaa. Puuh...

Mutta vuosi 2013 lähestyy ja itselläni alkaa piiiiiiiitkä loma maaliskuun alusta. Jään vuorotteluvapaalle. Tammikuussa olen jo 2 viikkoa lomalla esimakuna. Ja pyöräilystä tulee entistä suurempi osa jokapäiväistä elämääni.


Toivotan kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2013!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti