keskiviikko 30. marraskuuta 2011

uudenmaan pyöräilijät

http://www.uudenmaanpyorailijat.com/?page_id=44

Uuden seurani ajajat on nyt vahvistettu ja tuntuu hyvälle. Varsinkin naisissa on hyvä porukka, joka varmasti laajalla rintamalla saa tulosta aikaiseksi ja yrittämisestä se ei jää kiinni. Miehissä on uusia tulokkaita pyöräilymaailmaan, ja innolla odotan heidän edesottamuksiaan.

Itse lueskeltuani pyöräilyunionin vuosikokouksen antia, aloin entistä enemmän kiinnostumaan uudelleen maastopyöräilystä. Varsinkin cross country eliminator kuulostaa minusta erittäin mielenkiintoiselta:)
Maantiepyöräilyssä pohjat maastoon kunnollisesti varmasti ovat ihan ok, mutta ajotekniikka kaipaa harjoittelua maastossa. Näillä keleillä cyclocrosspyörällä on kiva ajella maastossa polkuja ja tekniikka kehittyy hyvin ja tuo vaihtelua puuduttaviin maantielenkkeihin. Eikä viimakaan haittaa silloin. Maastopyörän hankinta on seuraavana listalla varmasti ensi syksynä.

Yskä, josta aiemmin kirjoittelin, on nyt yllättäen poissa. Tilalle tuli epäonnistuneen hampaanpoiston jälkeen hillitön hammaskipu. Ehkä onnekseni niin väsynyt elimistö saa huilata taas hetken, sillä treenasin 14 päivää ilman passiivista lepoa. Huomasin sen vasta ladattuani harjoituspäiväkirjaa koneelle ja asia olisi selvinnyt kyllä ihan ulkoisesti peiliin tarkastellen mustia silmänalusia ja kauhtunutta olemustani. Elämä on ollut työ- treeni- nukkuminen tai treeni -työ- treeni- nukkuminen ja kaikki huvitus on ollut toissijaista.

Elimistöni alkaa kuitenkin olemaan toipunut ja palautunut. Treenit ovat viikko viikolta koventuneet ja määrät alkavat olla huipussaan. Leposyke on entisellä tasollaan ja aamuisin saankin herätä jumppaamalla jottei tule ylimääräistä tykytystä nopeasta ylösnoususta. Tammikuussa on edessä viikon harjoitusleiri samoin helmikuussa ja maaliskuussa onkin 2 viikon leiri. Joten niitä odotellessa motivaatio pysyy hyvällä tasolla. Motivaatioon vaikutti myötämielisesti myös eilinen vierailuni Probikessä Nummelassa. Simon innostuneisuus seuran toiminnasta, kannustus ja tuki minuakin kohtaan ovat sitä luokkaa, että suorastaan liikutuin. On suorastaan ilo ajaa Uudenmaan pyöräilijöissä ja tehdä kaikkensa uuden seuran menestyksen eteen. Se jos mikä motivoi tällaisena talvena..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti