maanantai 21. marraskuuta 2011

yhteistyökumppaneita ja yskää...

Tässä syksyn aikana uudelta paikkakunnaltani olemme etsineet täysin uusia yhteistyökumppaneita tukemaan harrastustani. Voin kertoa, se ei ole maailman helpointa hommaa, siksipä säästääkseni hermojani, minusta tehtiin esite ja mieheni on sitten valitsemilleni tahoille ottanut yhteyttä. No tulosta on tullut kiitettävästi ja lisää on luvassa neuvotteluiden ollessa kesken.

Riisula rakennus Oy suurimpana yksittäisenä, paikallisyrityksenä innostui mukaan ja se on hienoa! Lisäksi Tuusulan uimahallin palveluista vastaava taho Kari Leppiaho Oy lähti liikkeelle ja saimme yhteistyösopimuksen aikaiseksi talven ajaksi. Lisäksi hieronnasta vastaa edelleen pääosin Energiapiste Auringonkukka Vihdissä ja aikaisemmin jo Probiken kanssa aloitettu yhteistyö kasvaa entisestään uuden seuran Uudenmaan pyöräilijöiden sekä Team Pro Bike-Giantin myötä. Minun tehtäväksi sitten jääkin tehdä parhaani jotta nämä logot tulevat tutuiksi menestyksen kautta.

Paikallistasolla isänpäivänä Keski-Uusimaa oli mukanani kuntotestissä Probiken testiareenalla, jossa ajoasentoni meni syyniin ja kuntoni. Kunto oli kohdillaan mutta ajoasentoni on hiukka erikoinen, joten sitä "hieman muokataan". Tosin kyseisellä uudella pyörällä kilometrejä on kertynyt vasta 700km joten ei säädöt ihan vielä ole löytäneet kohdilleen talvivarustuksessa ajellessa. Tosin olin yllättynyt, että testi sujui noinkin hyvin. Täsmäharjoittelu tuottaa nopeasti tulosta pohjan ollessa hyvä ja kestävä.

Tästä testistä sitten alkoi yskä. Kurkku kipeytyi ja sairaslomaakin tuli. No loma loppui ja kipu, mutta yskä jäi. Lenkkipoluilta minut voi tunnistaa köhisevänä ja puhisevana pyöräilijänä. Eilen töiden jälkeen lähdin kahden tunnin perussettiä ajamaan ilman ollessa kirpakan kostean pakastava. Vaatetta oli enemmän kuin liikeradat sallisivat ja hengitysmaskin kerätessä kiteitä ja ripsien jäätyessä yhteen estäen näkemästä pimeässä kaikkia kuoppia tuli jo ikävä Espanjaan. Lenkin jälkeen sulattelin itseäni saunassa tovin ja menin nukkumaan. Minä nukuin mutta muut eivät. Yskiminen ja köhinä pitivät heidät visusti hereillä. Onneksi ei kauan enää tarvitse kärvistellä, sillä Espanja odottaa.  Mutta tämä yskä... se saisi jäädä Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti